Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

BOŽIĆNI KONCERT

‘Sretan ti Božić narode moj’ pjevao je večeras Jacques Houdek u Metkoviću

Objavljeno prije

Božićni koncert, Jacques Houdek

Jacques Houdek nastupio je u sklopu Prosinačkih svečanosti u GKS-u u Metkoviću. Za sve one koji su bili, ne treba puno pričati, ali vama koji niste, propustili ste nezaboravan koncert ponajboljeg hrvatskog vokala. Glas Houdeka toliko je zvonak, oblikovan, kontroliran, a o rasponu ne treba ni govoriti. Večeras se u Metkoviću čulo blago hrvatskog kulturnog i estradnog neba. Uz električni klavir Houdek je zapjevao hrvatske i strane blagdanske pjesme, par dječjih, te dio svog pop repertoara.

Jedna divna večer, ispunjena glazbom i simpatičnim dosjetkama, proletjela je  kao u trenu. Odličan izbor organizatora. Ostali smo dužni pohvaliti i tehniku u sastavu Mario Erceg i Mladen Družijanić – Druja, koji su pohvaljeni i od samog Jacqua Houdeka. Pjevala je i publika intonativno točno, tako da je sve zvučalo kao jedan odlično uvježbani zbor.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gospodine Houdek, dođite nam opet !

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije