Ostanimo u kontaktu

BOŽIĆNI KONCERT

‘Sretan ti Božić narode moj’ pjevao je večeras Jacques Houdek u Metkoviću

Objavljeno prije

Božićni koncert, Jacques Houdek

Jacques Houdek nastupio je u sklopu Prosinačkih svečanosti u GKS-u u Metkoviću. Za sve one koji su bili, ne treba puno pričati, ali vama koji niste, propustili ste nezaboravan koncert ponajboljeg hrvatskog vokala. Glas Houdeka toliko je zvonak, oblikovan, kontroliran, a o rasponu ne treba ni govoriti. Večeras se u Metkoviću čulo blago hrvatskog kulturnog i estradnog neba. Uz električni klavir Houdek je zapjevao hrvatske i strane blagdanske pjesme, par dječjih, te dio svog pop repertoara.

Jedna divna večer, ispunjena glazbom i simpatičnim dosjetkama, proletjela je  kao u trenu. Odličan izbor organizatora. Ostali smo dužni pohvaliti i tehniku u sastavu Mario Erceg i Mladen Družijanić – Druja, koji su pohvaljeni i od samog Jacqua Houdeka. Pjevala je i publika intonativno točno, tako da je sve zvučalo kao jedan odlično uvježbani zbor.

Gospodine Houdek, dođite nam opet !

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije