Ostanimo u kontaktu

PREDSTAVLJEN IDEJNI PROJEKT

Srednja glazbena škola Metković uskoro u zgradi bivšega kina

Objavljeno prije

U prostorijama gradske uprave danas je predstavljen idejni projekt Srednje glazbene škole Metković, koji je pred svojom realizacijom.

Prezentaciji su, uz gradonačelnika Dalibora Milana, nazočili župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnik Frano Matušić te ravnatelj Osnovne glazbene škole Zvonko Knežević.

Kako je istaknuto na prezentaciji, učenici Osnovne glazbene škole Metković od njezina osnivanja postižu zavide rezultati na državnim i međunarodnim natjecanjima. Mnogi od njih svoje glazbeno obrazovanje nastavljaju na srednjoškolskoj razini, a neki od njih i na Akademijama.

Grad Metković stoga je prepoznao potrebu za osnivanjem Srednje glazbene škole u Metkoviću koja će biti smještena u zgradi bivšega kina. Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija koja ga planira realizirati kroz EU fondove.

 

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

U posljednja 24 sata obrađeno je 112 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 174 uzoraka.

Izliječene su četiri osobe: tri iz Metkovića te jedna iz Opuzena.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji su 204 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 825 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije