Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNO KUHANJE 'VAŽOLA'

‘Srećo i ekipa’ ponijeli titulu najboljih na prvoj ‘Važolijadi’

Objavljeno prije

Kuvanje-vazola-graha-(32)

U Metkoviću u posljednje vrijeme gotovo da se ništa ne može organizirati bez nekog humanitarnog predznaka. Tako je bilo i danas. U sklopu programa otvorenja Ledene bajke na Neretvi i blagdana sv. Nikole, Udruga lađarica Metkovke organizirala je Humanitarno kuhanje Važola.

Sudjelovalo je osam ekipa koje je stručni žiri ocijenio, i izabrao najbolje.

– Svi su pripremili dobar grah, ali naš žiri koji su činili Milko Bulum, Mate Jerković, Milojko Glasnović i Javorka Stanić su izabrali najbolji, – rekla nam je Zdravka Barišić ispred Udruge lađarica Metkovke.

Ekipa Srećo i ekipa su ponijeli titulu najboljih, drugi su bili ekipa Restoran Hercegovac, a treće mjesto otišlo je ekipi Čapljina.

Osim pobjednika također izvrstan grah napravili su Metkovski Pjacari, Udruga Dom za pet, Neretva run & Airsoft klub Stop Metković, ‘Bratovština svetog Nikole Pavelića’ sa Bune i organizatorice UL Metkovke.

Skuhalo se, a i pojelo 50 kilograma graha, a prikupljeni iznos namijenjen je za pomoć pri liječenju naše tri djevojčice.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije