Ostanimo u kontaktu

REKORDNA HUMANITARNA UTRKA U DALMACIJI

Sportska udruga ‘Neretva run’ za Marija u 20 dana ukupno prikupila 77.610,65 kuna!

Objavljeno prije

SU NERETVA RUN

U sklopu akcije Sportska udruga Neretva run večeras je objavila konačni iznos novčanih sredstava prikupljenih u humanitarnoj akciji za Marija Skočibušića. Od 28. kolovoza do 25. rujna ukupno je prikupljeno rekordnih 77.610,65 kuna!

Tijekom nedjeljne utrke od kotizacija i donacija prikupljeno je oko 29.800,00 kn dok je na sam račun Marija Skočibušića tijekom akcije uplaćeno ukupno 47.810,65 kn!

Slijedom naverenog dolazimo do zaključka da je ovo do sada najveća humanitarna utrka u Dalmaciji što je ikada napravljena, sa također rekordnim iznosom prikupljenog novca.

Još jednom čestitamo članovima SU NERETVA RUN, koji su nesebičnim zalaganjem svima pokazali da se uz malo ljubavi sve može postići.

Nakon predaje novca i objave rezultata, članovi SU Neretva run, uz zajedničku fotografiju su poručili:

– Od početka humanitarne akcije ‘TRČIMO ZA MARIJA’, te i utrkama u subotu, te nedjelju, u 20 dana smo skupili 77 610,65 kn. Hvala svima na donacijama, te hvala svima koji su trčali i šetali u najmasovnijoj humanitarnoj utrci južne Hrvatske !!!!! Mario uz tebe smo <3 – zahvalili su putem svoje službene fb stranice Neretva run.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije