Ostanimo u kontaktu

UDRUGA PRIJATELJ

Spomen dan sjećanja na Vukovar

Objavljeno prije

prijatelji-dan-sjecanja

I Udruga Prijatelj prigodnim programom i paljenjem svijeća obilježava Spomen dan sjećanja na Vukovar. Gradski park, ponedjeljak 18. studenog u 19 sati.

Devetu godinu za redom Udruga osoba s invaliditetom ”Prijatelj” obilježiti će Spomen dan sjećanja na Vukovar. I ove godine će biti organizirano paljenje svijeća u parku .

Cilj ove akcije je da svijeće koje će se paliti pošalju jednu konkretnu poruku zajedništva građanima Hrvatske, te pokažu da samo jedno malo upaljeno svijetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Hrvatske, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete, za jedno veliko hvala gradu heroja. Spomen dan sjećanja na Vukovar UOSI ” Prijatelj ” će obilježiti i u susjednim općinama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije