Ostanimo u kontaktu

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Socijaldemokrati s prijateljima uz iće i piće proslavili Praznik rada

Objavljeno prije

SDP - HSU - Praznik rada u Gradskom parku

Metkovski socijaldemokrati danas su u Gradskom parku tradicionalno obilježili Međunarodni praznik rada. Na čelu s kandidatom za gradonačelnika, gospodinom Krešimirom Kuranom, u organizaciji su im pomogli njihovi koalicijski partneri, stranka umirovljenika, HSU.

I ove godine uz zadovoljavajući odaziv građana proslavio se Praznik rada, te je od 11 do 12:30 sati podijeljeno oko 350 porcija prvomajskog graha, a za najmlađe SDP je pripremio i slatka iznenađenja – u razgovoru nam je istaknuo Krešimir Kuran. Kazao je kako su sugrađani izrazili želju da i ubuduće bude što više ovakvih okupljanja, a u razgovoru sa starijima, prisjećajući se vremena kada je bilo više radnih mjesta, Kuran je u šali rekao da je ovo više kao ‘praznik nerada’, uz to posebno naglašavajući kako će u budućnosti raditi na tome da se mladima otvore nove prilike, nova radna mjesta, jer je to glavni problem grada Metkovića.

Uz dobar odaziv i ugodnu atmosferu građani su prepoznali i podržali ovakva okupljanja, a čelnici stranke su se potrudili da sve bude u redu, pa je tako i zamjenik SDP-a Rade Nikoletić i sam cijelu večer pripremao prvomajski grah po njegovoj recepturi. Pa je slijedom toga Kuran obćao da ako dođu na poziciju da će kao gradska vlast ubuduće ovaj praznik organizirati na puno većem nivou, sa puno bogatijim i širim repertoarom.

Pored brojnih sugrađana park su danas posjetili i politički suparnici u utrci za prvog čovjeka Metkovića, gospodin Dalibor Milan (HDZ) i predstavnici gradskih inicijativa Metkovske pjace i Metković u srcu, koji su pozdravili samu ideju i svi skupa naglasili kako je Metković danas podijeljen grad i kako građanima treba više ovakvih okupljanja i zajedništva, jer od podjela nema nikakvog dobra.

Prelijepo vrijeme i ugodne note dalmatinskih i hrvatskih pjesama gradski park su učinili idealnim mjestom za druženje, a za one koji nisu stigli ili su negdje drugo proveli ovaj Praznik rada donosimo kratku foto-galeriju…

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije