Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Socijaldemokrati pripadnice ljepšeg spola tradicionalno darivali karanfilima

Objavljeno prije

Dan žena - Socijaldemokrati tradicionalno darivali karanfile

Svim ženama doline Neretve GO SDP-a Metković zaželio sretan Dan Žena

U organizaciji članova GO SDP-a Metković i Foruma mladih SDP-a Metković, kao i članica Socijaldemokratskog foruma žena Metković, prigodno je obilježen Dan žena – 8. ožujka, tradicionalnim darivanjem karanfila pripadnicam ljepšeg spola na gradskom trgu i ulicama Metkovića.

Forum žena SDP-a Metković, zajedno sa svojim kolegicama iz HSU-a i drugih gradskih stranaka, je organizirao prigodnu večeru u Restoranu Villa Neretva, dok su kolege iz GO SDP-a i njih prigodno darivali karanfilima.

Drage naše dame želimo vam svima sretan Međunarodni dan žena, – čestitaju Socijaldemokrati grada Metkovića.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije