Ostanimo u kontaktu

RAZVITAK ŠUMSKOG FONDA

Socijaldemokrati pozivaju na akciju pošumljavanja

Objavljeno prije

Šume za Metković

Gradska organizacija SDP-a Metković poziva stanovnike Grada Metkovića da se pridruže njihovim članovima i simpatizerima u akciji pošumljavanja koja će se održati u subotu 11. listopada.

Svrha akcije je pošumljavanje dijela opožarenog područja Grada Metkovića, kako bi se pomoglo obnovi i razvitku šumskog fonda. U sklopu akcije cilj nam je podići svijest stanovnika Grada Metkovića o potrebi očuvanja šuma i važnosti koje šume imaju za život čovjeka. Akcija se provodi u suradnji sa Šumarijom Metković.

Okupljanje sudionika je u 8,30h ispred Zgrade političkih stranaka u Metkoviću, a predviđeno trajanje akcije je 3 sata. Alat za sadnju je kramp (mašklin), nije obavezan, ali ako ste u mogućnosti dobro će doći. Obavezna je jedino dobra volja i ljubav prema prirodi, ističu metkovski socijaldemokrati.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u akciji pošumljavanja mogu se prijaviti putem facebook stranice SDP Metković ili na mail: sdp.metkovic@gmail.com te mob: 095 522 52 93.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije