Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI 2021.

Smiljan Mustapić predao potpise za novi mandat na čelu Općine Slivno

Objavljeno prije

Aktualni načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić predao je potpise za općinsko vijeće liste HDZ-a i svoju kandidaturu za novi mandat na čelu te općine.

Po predaji potpisa za kandidaturu za mjesto načelnika Općine Slivno Mustapić je rekao.

– Predao sam 330 potpisa potpore naših birača, kojima se ovim putem zahvaljujem, a ujedno i ispričavam onima do kojih nisam zbog epidemioloških mjera stigao doći a željeli su dati svoj potpis za mene i listu HDZ-a, – zahvalio je Mustapić te kao razlog kandidature naveo želju da nastavi raditi u interesu Općine Slivno, da završi započete kapitalne projekte za koje je uvjeren da ih može završiti jedino opcija poput HDZ-a.

Upravo tim razlogom Mustapić se osvrnuo i na protukandidate te rekao:

– Nezavisne opcije koje nam se nude jednostavno to nisu u stanju učiniti. Pogotovo one pojedine nezavisne liste koje su potpomognute infrastrukturno i financijski od pojedinaca koji bi željeli zavladati Slivnom, ali nadam se da će naši stanovnici koji imaju pravo glasa na području općine 16. svibnja izaći na izbore i birati razumno. Izabrati jedinu opciju koja može završiti ove projekte i započeti nove, a to je u ovom trenutku lista HDZ-a i Smiljan Mustapić kao načelnik Općine Slivno.

Cjelovitu izjavu poslušajte u video-prilogu…

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom (od čega je 5 utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o četiri osobe iz Dubrovnika, po tri osobe iz Metkovića i Opuzena te po jednoj osobi iz Slivnog i Župe dubrovačke.

Ukupno je zaraženo sedam osoba muškog spola i pet osoba ženskog spola, a za njih šest je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječeno je 26 osoba: po sedam osoba iz Metkovića i Župe dubrovačke, pet osoba iz Dubrovnika, po dvije osobe iz Konavala i Opuzena te po jedna osoba iz Janjine, Ploča i Pojezerja.

U posljednja 24 sata obrađena su 374 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 70760 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. Intenzivnu skrb zahtjevaju tri pacijenta, svi na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 319 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 725 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije