Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Smanjen broj neupisane djece

Objavljeno prije

2304_Dan Planeta Zemlje,vrtić 01

Dječji vrtić Metković objavio je nove rezultate upisa djece za pedagošku godinu 2018./2019. te se broj neupisane djece sa više od 100 djece smanjio na 48.

U Središnji vrtić upisano je je još 52 djece, u Dječji vrtić Radost četvoro, a u Dječji vrtić Vid još dvoje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Podsjećamo da je upis dodatnog broja djece moguć zbog, u suradnji s Gradom Metkovićem, adaptacije dvije prostorije dječjeg vrtića u prostorije za dnevni boravak djece i treće prostorije u koju će biti smješten dio djece prijavljene za jaslice o čemu možete čitati ovdje.

U Središnji dječji vrtić tako je ukupono upisano 358 djece, Dječji vrtić Radost 94, Dječji vrtić Vid 15, a u Dječji vrtić Otrić Seoci 18 djece. Rezultate upisa djece u vrtić možete pogledat putem ove poveznice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije