Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

REDOVNA SKUPŠTINA UDRUGE 'PRIJATELJ'

Sljedeće godine socijalne usluge udruge i na Pelješcu

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, skupština 3

U petak, 15. prosinca u 10 sati u Metkoviću, u prostorijama UOSI Prijatelj Metković, Ante Starčevića 19. održali smo Redovnu skupštinu naše udruge.

Prijedlog Financijskog plana i Plana rada za narednu godinu prisutnom članstvu iznio je izvršni direktor gospodin Nikola Popovac, a prijedlog izmjena i dopuna Pravilnika o radu predstavila je gospođica Marina Mustapić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U 2018. godini, pored naših programa i projekata koje provodimo već dugi niz godina, namjeravamo naše socijalne usluge proširiti i na poluotok Pelješac. Pod motom Dovedimo terapije djeci,a ne vodimo djecu terapijama namjera nam je na samom poluotoku u Trpnju, Janjini, Stonu… pružati terapije djeci s teškoćama u razvoju. Nadamo se da ćemo kroz partnerske odnose sa nadležnim ministarstvima uspjeti u ovoj svojoj namjeri. Budući su sve točke dnevnog reda podrobno obrazložene te nije bilo većih primjedbi, rad Skupštine smo okončali u 10,40 sati.

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj Metković

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije