Ostanimo u kontaktu

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Slatki Božić u Neretvi

Objavljeno prije

Slatki Božić u Neretvi

Gradski park još jednom je dokazao svoju funkcionalnost i mjesto gdje Metkovci spontano reagiraju i svaku organiziranu manifestaciju rado posjećuju. Tako je bilo i jučer od 1 6 – 19 sati, kad se u Parku odvijao program Slatki Božić u Neretvi. U organizaciji Turističke zajednice Metković i Srednje škole “Slatkom Božiću” pridružili su se kolege iz Gimnazije Metković, Vrtića Metković, udruga i kreativaca iz Metkovića.

Zagreb, Split i Dubrovnik za blagdanske dane imaju postavljene kućice u kojima se izlaže, prodaje i razlogom je večernjih druženja u svečanoj atmosferi, prigodnoj za ovaj dio godine. Metković je sa štandovima punih slastica, pića i rukotvorina, te uz trosatni kulturno umjetnički program Srednje škole i KUD-a Metković prikupio veliki broj posjetitelja. Slobodno se može reći da je priča pogođena.

Kroz program nas je vodila Magdalena Medar Ujdur, a za tehniku se pobrinuo Mario Erceg. Puno mladosti, ali veliki odaziv i starijih, posjetili su ovaj interesantan sajam humanitarnog predznaka. Već znamo da će se ponoviti i slijedeće godine jer su organizacija, mjesto događanja, ponuda i program pogođeni. Pa onda, do dogodine!

Foto galerija dočarat će vam ozračje:

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije