Ostanimo u kontaktu

CUO PETAR LEVANTIN

Školska generacija 78/79. obilježila 40-tu obljetnicu mature

Objavljeno prije

Školska generacija 78/79,, generacija koja je prva završila u CUO ‘Petar Levantin’, u subotu, 13. srpnja u Metkoviću je obilježila 40-tu obljetnicu mature.

Misu za sve umrle ove generacije u crkvi Franje Asiškog na Kladi predvodio je don Miroslav Rubić, a nakon mise proslava obljetnice je nastavljena u Restoranu Adria.

Ovom prilikom čestitamo im 40-tu obljetnicu mature!

Školska generacija 78/79. obilježila 40-tu obljetnicu mature

ANTINIM STAZAMA

Volonteri Srednje škole Metković putuju u Indiju

Objavljeno prije

Sretan put u Indiju poželjeli su iz Srednje škole Metković školskoj pedagoginji Violeti Oršulić i učenicama Lani Batinović i Mariji Glavinić koje će iduća dva tjedna provesti u Indiji, volontirajući u župi Mariapoli koju je osnovao otac Ante Gabrić.

Članovima udruge Mladi oca Ante Gabrića koja djeluje pri Srednjoj školi Metković, na tom putu za očuvanje naslijeđa našeg velikog misionara, pridruzit će se i vicepostulator pater Ante Tustonić i fotograf Zvonimir Atletić. Uz darove i donacije dobrih ljudi za dovršetak obnove misije Mariapoli, svojim domaćinima nose i  mnoge delicije našega kraja.

U dalekoj Indiji, drugoj Antinoj domovini, održat će se svečana proslava njegova 105. rođendana. Tom će prigodom biti predstavljena pjesma Gladno dijete i video uradak nastanka milenijske fotografije koju su snimili mladi volonteri.

Prikazat će se i spot klape Žveljarin s pjesmom Tamo gdje palme cvatu.

Vjerujemo da će za volontere ovo putovanje biti nezaboravno iskustvo, stoga s nestrpljenjem očekujemo njihove putopise koji će se moći pratiti na Facebook i Instagram profilu pod nazivom Antinim stazama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije