Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

VREMEPLOV

Sjećate se starog Vatrogasnog doma!?

Objavljeno prije

Povodom jučerašnje proslave sv. Florijana i Dana vatrogasaca, u fb grupi Spomenar Metković, naš sugrađanin Nikica Medak je objavio fotografiju starog Vatrogasnog doma u Metkoviću, riječima:

Povodom dana 4.5.2019 kada slavimo Sv.Florijana zaštitnika naših vatrogasaca podsjetnik na staru zgradu koju su koristili naši vatrogasci iznad su prostorije u kojima su vježbali i radili naši glazbari a sad su samo preselili u prekoputa izgrađenu novu zgradu za njih dok znamo naši vatrogasci su preselili preko mosta u novonastale prostorije na Unki. Još samo jedna napomena koja je pisala na ovim starim vratima u staroj zgradi”U slučaju požara ključ je u staroj duvanskoj”!?!?, – napisao je Medo.

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije