Ostanimo u kontaktu

VREMEPLOV

Sjećate se starog Vatrogasnog doma!?

Objavljeno prije

Povodom jučerašnje proslave sv. Florijana i Dana vatrogasaca, u fb grupi Spomenar Metković, naš sugrađanin Nikica Medak je objavio fotografiju starog Vatrogasnog doma u Metkoviću, riječima:

Povodom dana 4.5.2019 kada slavimo Sv.Florijana zaštitnika naših vatrogasaca podsjetnik na staru zgradu koju su koristili naši vatrogasci iznad su prostorije u kojima su vježbali i radili naši glazbari a sad su samo preselili u prekoputa izgrađenu novu zgradu za njih dok znamo naši vatrogasci su preselili preko mosta u novonastale prostorije na Unki. Još samo jedna napomena koja je pisala na ovim starim vratima u staroj zgradi”U slučaju požara ključ je u staroj duvanskoj”!?!?, – napisao je Medo.

GRAD METKOVIĆ NASTAVLJA SUFINANCIRATI ZDRAVSTVO

Potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću, vrijedan 150 tisuća kuna

Objavljeno prije

U prostorijama Ustanove za kulturu i sport jutros je potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću u 2020. godini.

Ugovor vrijedan 150.000 kuna potpisao je gradonačelnik Dalibor Milan sa gosp. Lukom Lulićem ispred Hitne medicinske službe.

Donosimo izjave, pogledajte video priloge…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije