Ostanimo u kontaktu

IN MEMORIAM

Sjećanje na preminule sugrađane i poginule metkovske branitelje

Objavljeno prije

_vijenci311016-1

Povodom 1. studenoga, blagdana Svih svetih i Spomendana na metkovske branitelje poginule u Domovinskome ratu, jutros je na Gradskome groblju svetoga Ivana Nepomuka župnik fra Ante Bilokapić održao obred odrješenja njihovim dušama, a potom su pred Središnjim križem položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Vijence i svijeće položili su predstavnici braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskoga rata, gradonačelnica Katarina Ujdur sa suradnicima te predstavnici političkih stranaka. Za poginule metkovske branitelje vijenci i svijeće položeni su i pred Spomenikom na Velikoj rivi.

Večeras u 19 sati u Galeriji GKS-a Metković održat će se prigodan komemorativni program za osamnaestoricu hrvatskih branitelja s područja Grada Metkovića koji su poginuli u Domovinskome ratu.

Piše/Foto: metkovic.hr

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije