Ostanimo u kontaktu

GRANIČNI PRIJELAZ METKOVIĆ-DOLJANI

Sinoć kolona vozila skoro do gradskog parka u centru Metkovića

Objavljeno prije

Foto: HAK Kamera MCGP Metković

Iako je ovog ljeta, s obzirom na situaciju s pandemijom i slabijom turističkom sezonom, odnosno restrikcijama pri prelasku granica, situacija na graničnom prijelazu Metković-Doljani bila koliko toliko ‘podnošljiva’ (tu ne mislimo na lokalno stanovništvo), jučerašnja slika iz Metkovića pokazuje što bi nas moglo čekati u narednim danima.

Da li je riječ o tome jer je BiH otvorila granice za sve strance, ili je samo riječ o jako toplom vikendu, ne znamo, ali slika sa graničnog prijelaza sinoć oko 20 sati sve govori.

Nadamo se samo da će nadležni ispuniti obećanja i kako je to u posljednje vrijeme i najavljivano otvoriti sve granične prijelaze sa BiH, jer ako je ovo slika koja čeka ljude iz pograničnog pojasa, školarce, poljoprivrednike i sve druge gospodarstvenike, nažalost, ali to moramo konstatirati, nakon nekog vremena covid bi mogao biti najmanji problem što nas je zadesio, uz dužno poštovanje i brigu prema rizičnoj skupini.

SUMMER COCKTAILS CLOSING WEEKEND

Grey & Padrino Club poziva na Friday Vibes uz promo cijene pića i koktela

Objavljeno prije

Grey & Padrino Club poziva na Friday Vibes i Summer Cocktails closing Weekend Party, uz promo cijene pića, Gin & Cocktails i DJ Druju.

Program počinje od 20,30 sati, a kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se ‘turom’ koktela za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije