Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

RESTORAN CASA NOSTRA

Simpatična konoba u starom dijelu grada otvorila ljetnu terasu

Objavljeno prije

Restoran Casa nostra

Posjetite novouređeni Restoran Casa nostra i uživajte u svim specijalitetima koji su spoj tradicionalne i moderne kuhinje kao što su brudet, peka, kuhana jela, riblji specijaliteti, toplo-hladne svježe salate, bogati vegetarijanski meni i raznorazne slastice. Restoran Casa nostra svakodnevno nudi gotova jela bez čekanja, što je idealan izbor ako ste u prolazu ili želite brzi poslovni ručak.

Vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera osvojit će svakog gosta i ugoditi svačijem nepcu. Ugodan ambijent u ljetnoj bašti idealnoj za romantične večere ili nedjeljni ručak na otvorenom, ljubazno osoblje te bogata ponuda raznovrsnih jela razlog su zašto ćete ponovno željeti svratiti u Casa nostru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije