Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

FOTO-KOMENTAR

Semafor u parku – uzročnik prometnih gužvi u centru Metkovića?

Objavljeno prije

Prometna gužva u centru Metkovića

Postavlja se pitanje, zašto ne radi semafor na početku ulice Stjepana Radića u Metkoviću? Semafor na prometnici koja dijeli Trg kralja Tomislava i Gradski park glavni je uzročnik prometnih gužvi u centru grada.

Naime, svakodnevni zastoji se događaju jer semafor ne radi, a vozač automobila je dužan propustiti svakog pješaka na ocrtanom pješačkom prijelazu. Radi velike frekfencije prolaznika, u određenim jutarnjim i popodnevnim satima vozila više vremena propuštaju pješake nego što teče promet i radi toga se prometno blokira cijeli centar Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prometna gužva u centru Metkovića

Nadamo se da će odgovorni prepoznati i vrlo jednostavno riješiti ovu prometnu situaciju, ili barem odgovoriti zašto je to tako.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije