Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HSŠKD NARONA

Sekcija mladih Vid obilježila Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Objavljeno prije

Udruga HSŠKD NARONA – Sekcija mladih Vid povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskoga rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u četvrtak je u Vidu održala prigodan program.

Upaljene su svijeća na mostu, upriličena je projekcija filma na pročelju muzeja ‘Bitka za Vukovar’ iz serijala ‘5 minuta za sjećanje’ te recital o svjedočanstvima iz Vukovara a na kraju je upaljeno 30 baklji na mostu za sve žrtve Domovinskog rata i 30. godišnjicu žrtve Vukovara i Škabrnje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vid, 18.11.2021.

BLAGDAN VELIKE GOSPE

Procesijom oko crkve sv. Ilije proslavljena svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo

Objavljeno prije

Danas, 15. kolovoza u našim smo crkvama proslavili Veliku Gospu, svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.

Župni vikar fra Darijo Sinković je predslavio sv. mise u 6.30 u Sv. Ilije i u 9 sati u Sv. Franje na Kladi, a župnik fra Denis Šimunović u Sv. Ilije u 8 i 20 sati  kada je bila i procesija oko crkve s Gospinim kipom. Tijekom misa bila je prigoda za sv. ispovijed.

Marija je naša Majka i uzor vjere, njoj se obraćamo i utječemo kao pojedinci i zajednica da nas zagovara kod Boga. Vjera je dar na kojem trebamo zahvaljivati, ona nam je oslonac i daje smisao u životnim teškoćama, neke su od misli su koje je župnik fra Denis izrekao tijekom propovijedi na jutarnjoj misi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vijest/foto: svilija-metkovic.com

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije