Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

DAN ŽENA

Socijaldemokrati darivali karanfile

Objavljeno prije

SDP proslavio Dan žena

U organizaciji članova GO SDP Metković, članova foruma mladih SDP Metković kao i članica Socijaldemokratskog foruma žena Metković prigodno je obilježen Dana žena 8. ožujka tradicionalnim darivanjem karanfila pripadnicam ljepšeg spola na gradskom trgu i ulicama Metkovića. Forum žena SDP Metković zajedno sa svojim kolegicama iz HSU-a je organizirala prigodnu večeru u restoranu Villi Neretvi, kolege iz GO SDP-a su i njih prigodno darivali karanfilima. Drage naše dame želimo vam svima sretan Međunarodni dan žena, – poručuju iz GO SDP Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije