Ostanimo u kontaktu

DRŽAVNA SMOTRA LIDRANO 2016.

Nastup Ivana Vidovića među najboljim, Matija Borovac se predstavila radom ‘Lajkom do propasti’

Objavljeno prije

LiDraNo_1

Prošlog se tjedna, 6. – 8 travnja, u Šibeniku održala državna smotra LiDraNo 2016. Gimnaziju Metković, ali i Dubrovačko-neretvansku županiju predstavljali su učenici Ivan Vidović, mentorica Suzana Nižić, i Matija Borovac, mentorica Martina Pačić.

Ivan Vidović u kategoriji pojedinačni scenski nastup kazujući pjesmu Zvonimira Goloba Mačka, a Matija Borovac novinarskim radom Lajkom do propasti. Na okruglom stolu za samostalne novinarske radove, naša Matija dobila je brojne pohvale za svoj rad.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon okruglog stola, na kojemu se analizirao svaki pojedinačni scenski nastup, od ukupno njih 36, upravo je Ivanov nastup izabran kao jedan od najboljih i time je Ivan imao čast ponovno nastupiti pred prepunom Kongresnom dvoranom Kornati u Hotelu Ivan na zatvaranju državne smotre LiDraNa 2016.

Učenici i njihove mentorice vratili su se sa Smotre pod velikim dojmom i s divnim uspomenama.

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije