Ostanimo u kontaktu

DRŽAVNA SMOTRA LIDRANO 2016.

Nastup Ivana Vidovića među najboljim, Matija Borovac se predstavila radom ‘Lajkom do propasti’

Objavljeno prije

LiDraNo_1

Prošlog se tjedna, 6. – 8 travnja, u Šibeniku održala državna smotra LiDraNo 2016. Gimnaziju Metković, ali i Dubrovačko-neretvansku županiju predstavljali su učenici Ivan Vidović, mentorica Suzana Nižić, i Matija Borovac, mentorica Martina Pačić.

Ivan Vidović u kategoriji pojedinačni scenski nastup kazujući pjesmu Zvonimira Goloba Mačka, a Matija Borovac novinarskim radom Lajkom do propasti. Na okruglom stolu za samostalne novinarske radove, naša Matija dobila je brojne pohvale za svoj rad.

Nakon okruglog stola, na kojemu se analizirao svaki pojedinačni scenski nastup, od ukupno njih 36, upravo je Ivanov nastup izabran kao jedan od najboljih i time je Ivan imao čast ponovno nastupiti pred prepunom Kongresnom dvoranom Kornati u Hotelu Ivan na zatvaranju državne smotre LiDraNa 2016.

Učenici i njihove mentorice vratili su se sa Smotre pod velikim dojmom i s divnim uspomenama.

30 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

Tokić i Auto Agent darovali Leptiriće i Srednju strukovnu školu Metković sa poklonom od 10 tisuća kuna

Objavljeno prije

Povodom 30 godina kompanije za prodaju autodijelova Tokić d.o.o., u suradnji sa svojim franšiznim partnerima diljem Hrvatske odlučio je ove godine donirati 30 udruga i strukovnih škola na području Hrvatske. U Metkoviću je to učinila preko svog partnera, tvrtke AutoAgent d.o.o., te sa po 10.000,00 kuna darovala Udrugu Leptirići i Srednju strukovnu školu Metković.

Tim povodom ispred Auto Agent d.o.o.Mile Bebić nam je rekao:

– Mogu reći da sam izuzetno zadovoljan i ponosan što su u Metković došle dvije donacije i evo ovim putem bi naglasio da nakon ovoga mi očekujemo s obrtničkom školom u Metkoviću jedan početak suradnje s našim edukacijskim centrom koji već to provodi po cijeloj Hrvatskoj, a cilj bi bio da izađu novi autoelektričari i automehaničari koji će moći pratiti nove tehnologije i osigurati da se na našim prostorima i u budućnosti mogu vršiti popravci svih vozila, – rekao je Bebić.

Ravnatelj Srednje škole Metković, Mario Obradović je rekao.

Zahvalio bi se na ovoj donaciji. Ono što mene raduje jeste ta sinergija između poslodavaca i strukovnih škola gdje će mo mi ova sredstva iskoristiti za kupnju auto dijagnostike za automehaničare, i važna je ta sinergija da bi uspjeli educirati naše automehaničare i ostale strukovne profile koji će sutra biti pokretač novih proizvoda i novog samog razvitka naše države, – rekao je ravnatelj Obradović te naglasio da je ovo početak jedne uspješne suradnje.

Ispred Udruge Leptirići, predsjednik Mario Jurković se također zahvalio tvrtki Tokić d.o.o. koja je preko svojih metkovskih partnera AutoAgent d.o.o. odabrala njihovu udrugu i donirala 10 tisuća kuna, koje će u ovo blagdansko vrijeme zasigurno razveseliti sve njihove članove.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije