Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UKIDA SE NAPLATA PARKINGA

Saznajte kada stupa na snagu odluka o prestanku naplate parkinga u Metkoviću

Objavljeno prije

ukida se naplata parkinga

U srijedu, 16. kolovoza, na III. Sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića izglasana je Odluka o stavljanju izvan snage Odluku o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području grada Metkovića.

Točnije, to znači da se naplata parkinga ukida, a ne da je ukinuta. Tako da Vas ne bi neugodno iznenadilo ako u narednih nekoliko dana na svome limenom ljubimcu ipak zateknete kaznu za neplaćeno parkiranje, donosimo precizniji datum provođenja te Odluke.

Postupak stupanja na snagu izglasane odluke u razgovoru nam je pojasnio gradonačelnik Dalibor Milan. Naime, nakon što Gradsko vijeće izglasa odluku, ta ista mora biti objavljena u narednom broju Neretvanskog glasnika, a stupa na snagu tek po proteku roka od 8 dana nakon objave. Gradonačelnik je uvjeren da bi cijeli postupak trebao biti gotov oko 1. rujna 2017. godine, o kojem datumu ćemo Vas svakako naknadno obavijestiti.

Također, Milan je istaknuo da će svima koji imaju godišnju kartu, odnosno preplaćeni period, izračunati preplaćeni iznos na zahtjev biti vraćen.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije