UKIDA SE NAPLATA PARKINGA

Saznajte kada stupa na snagu odluka o prestanku naplate parkinga u Metkoviću

Objavljeno 17. kolovoza 2017. u kategorijama: Metković, News.

ukida se naplata parkinga

U srijedu, 16. kolovoza, na III. Sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića izglasana je Odluka o stavljanju izvan snage Odluku o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području grada Metkovića.

Točnije, to znači da se naplata parkinga ukida, a ne da je ukinuta. Tako da Vas ne bi neugodno iznenadilo ako u narednih nekoliko dana na svome limenom ljubimcu ipak zateknete kaznu za neplaćeno parkiranje, donosimo precizniji datum provođenja te Odluke.

Postupak stupanja na snagu izglasane odluke u razgovoru nam je pojasnio gradonačelnik Dalibor Milan. Naime, nakon što Gradsko vijeće izglasa odluku, ta ista mora biti objavljena u narednom broju Neretvanskog glasnika, a stupa na snagu tek po proteku roka od 8 dana nakon objave. Gradonačelnik je uvjeren da bi cijeli postupak trebao biti gotov oko 1. rujna 2017. godine, o kojem datumu ćemo Vas svakako naknadno obavijestiti.

Također, Milan je istaknuo da će svima koji imaju godišnju kartu, odnosno preplaćeni period, izračunati preplaćeni iznos na zahtjev biti vraćen.

Komentari