Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ULAZ NA SVAKI DOGAĐAJ JE BESPLATAN

Šarolik vikend u Clubu Divine – rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Objavljeno prije

Specijalna večera uz hitove Alke Vuice održat će se u petak, 23.07., u suradnji sa vinarijom Carski vinogradi Mostar i industrijom Šišović. Gosti će imat priliku degustirati mesne proizvode visoke kvalitete uz promotivne cijene vrhunskih vina.

U subotu, u večernjim satima nastupit će Lana Hamza, djevojka sa prelijepim glasom koja je mnoge zvijezde ostavila bez teksta i glasi za jednu od legenda sarajevske glazbene scene. Bitno je naglasiti da će Lanu tu večer pratiti i prepoznatljivi zvuci violine specijalnog gosta Vanje Radoje.

Nedjelja je rezervirana za “Sunday Chill” uz DJ-a i lagane zvuke deep house-a i house-a tokom dana, a za večer su pripremili iznenađenje tjedna. U goste dolazi Dragan Marinković Maca koji je prošle godine napravio pravi show u prepunom objektu, a u nedjelju će se predstaviti sa svojom hit komedijom Kakva ti je žena, takav ti je život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vjerujemo da ćete pronaći najmanje jednu večer predstojećeg vikenda koja najviše odgovara Vašem ukusu, a organizatori garantiraju da nećete pogriješiti i ako se odlučite sva tri dana provesti uz rijeku i pronaći svoj mir i zabavu na ovom mjestu kojeg mnogi gosti nazivaju “rajem na zemlji”.

Rezervacije na Mob/Viber/Whatsapp +387 63 605 502.

123movies

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije