Ostanimo u kontaktu

ULAZ NA SVAKI DOGAĐAJ JE BESPLATAN

Šarolik vikend u Clubu Divine – rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Objavljeno prije

Specijalna večera uz hitove Alke Vuice održat će se u petak, 23.07., u suradnji sa vinarijom Carski vinogradi Mostar i industrijom Šišović. Gosti će imat priliku degustirati mesne proizvode visoke kvalitete uz promotivne cijene vrhunskih vina.

U subotu, u večernjim satima nastupit će Lana Hamza, djevojka sa prelijepim glasom koja je mnoge zvijezde ostavila bez teksta i glasi za jednu od legenda sarajevske glazbene scene. Bitno je naglasiti da će Lanu tu večer pratiti i prepoznatljivi zvuci violine specijalnog gosta Vanje Radoje.

Nedjelja je rezervirana za “Sunday Chill” uz DJ-a i lagane zvuke deep house-a i house-a tokom dana, a za večer su pripremili iznenađenje tjedna. U goste dolazi Dragan Marinković Maca koji je prošle godine napravio pravi show u prepunom objektu, a u nedjelju će se predstaviti sa svojom hit komedijom Kakva ti je žena, takav ti je život.

Vjerujemo da ćete pronaći najmanje jednu večer predstojećeg vikenda koja najviše odgovara Vašem ukusu, a organizatori garantiraju da nećete pogriješiti i ako se odlučite sva tri dana provesti uz rijeku i pronaći svoj mir i zabavu na ovom mjestu kojeg mnogi gosti nazivaju “rajem na zemlji”.

Rezervacije na Mob/Viber/Whatsapp +387 63 605 502.

123movies

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije