Ostanimo u kontaktu

CRKVE SV. NIKOLE I SV. FRANJE

Sakrament Prve svete pričesti u Metkoviću je u nedjelju primilo 80 djece

Objavljeno prije

Foto: Marin Veraja

U metkovskim župama u nedjelju je sakrament Prve svete pričesti primilo 80 djece, 60 u Župi sv. Nikole i njih 20 u crkvi sv. Franje Asiškog na Kladi, župa sv. Ilije.

U Župi sv. Nikole u Metkoviću, uz nedjeljnu euharistijsku misu u 10 sati, koju su predvodili župnik don Davor Bilandžić na radost roditelja i cijele crkvene zajednice, 60 prvopričesnika je primilo sakrament Prve svete pričesti. Misno slavlje svojim recitacijama su uveličali sami prvopričesnici, dok je pjevanjem Zbor sv. Nikole.

Također istog dana, u Župi sv. Ilije na sv. misi u 11 sati u crkvi sv. Franje Asiškog na Kladi 20 prvopričesnika primilo je sakrament Prve sv. Pričesti. Misno slavlje je predvodio župni vikar crkve sv. Ilije, fra Darijo Sinković, a prvopričesnike je za Pričest pripremala časna sestra Mila Deak.

Prvopričesnicima i njihovim obiteljima iskrene čestitke od redakcije portala Metković NEWS.

Foto-galeriju nam je ustupio Foto Veraja Metković.

PRENOSIMO UŽIVO

29. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Objavljeno prije

Danas, 28. listopada 2020. godine, s početkom u 17 sati, u galeriji Ustanove za kulturu i sport Metković će se održati 29. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića. Na dnevnom redu se nalazi devet točaka, a moći ćete ih pratiti uživo putem naše Facebook stranice Metković NEWS, odnosno, s početkom Sjednice i u sklopu ove objave.

Dnevni red

  1. Izvješća Mandatnog odbora i Zaključci o nastavku obnašanja dužnosti člana Gradskog vijeća i prestanku obnašanju dužnosti zamjenika člana Gradskog vijeća.
  2. Prijedlog Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Metkovića od 1.1.2020. do 30.6.2020. godine.
  3. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Ugovora o pravu građenja i prijenosu investitorskih prava.
  4. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge javnih tržnica na malo u Gradu Metkoviću.
  5. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge za uslugu ukopa na gradskim grobljima u Gradu Metković.
  6. Polugodišnje izvješće o radu Gradonačelnika za period od 1. siječnja 2020. godine do 30. lipnja 2020. godine.
  7. Prijedlog Programa potpora poduzetnicima za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID 19.
  8. Prijedlog Programa mjera poticanja poduzetništva u Gradu Metkoviću za 2020. godinu.
  9. Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o načinu i uvjetima sudjelovanja roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije