Ostanimo u kontaktu

DRŽAVNO NATJECANJE U ŠAHU

Šahisti OŠ Stjepana Radića nastupili na završnici državnoga prvenstva

Objavljeno prije

Državno natjecanje u šahu održalo se  13. i 14. ožujka u Vinkovcima. Na natjecanju su sudjelovale 24 ekipe dječaka i 22 ekipe djevojčica. Kao županijski prvaci Dubrovačko-neretvanske županije nastupili su šahisti OŠ Stjepana Radića okupljeni u Školskom sportskom društvu „Predolac“ koji u školi vodi učitelj tjelesne i zdravstvene kulture Boris Brčić, te uz gosp. Slavka Bakalara, voditelja Škole šaha u OŠ Stjepana Radića.

Ekipa šahista OŠ Stjepana Radića nastupila je u sastavu  MARIN KLJUSURIĆDOMINIK BLAŽ BAKALARJAKOV ŠILJEGMIHAEL BORNA BJELIŠ i ANTE CRNJAC.

Na završnici Državnoga prvenstva mladi su šahisti odigrali 6 kola prema švicarskom sustavu natjecanja. U posljednjem kolu izgubili su od Splićana te time propustili priliku za ulazak u samo finale. Osvojenim 9. mjestom šahisti su ostvarili dobar rezultat i zapažen nastup.

Čestitamo mladim šahistima i njihovim voditeljima na uspjehu!

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 10 uzoraka, 3 su negativna, a za 7 se još čekaju rezultati. Devet uzoraka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3150 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji u našoj županiji više nema niti jedna osoba, a od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije