Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

DRŽAVNO NATJECANJE U ŠAHU

Šahisti OŠ Stjepana Radića nastupili na završnici državnoga prvenstva

Objavljeno prije

Državno natjecanje u šahu održalo se  13. i 14. ožujka u Vinkovcima. Na natjecanju su sudjelovale 24 ekipe dječaka i 22 ekipe djevojčica. Kao županijski prvaci Dubrovačko-neretvanske županije nastupili su šahisti OŠ Stjepana Radića okupljeni u Školskom sportskom društvu „Predolac“ koji u školi vodi učitelj tjelesne i zdravstvene kulture Boris Brčić, te uz gosp. Slavka Bakalara, voditelja Škole šaha u OŠ Stjepana Radića.

Ekipa šahista OŠ Stjepana Radića nastupila je u sastavu  MARIN KLJUSURIĆDOMINIK BLAŽ BAKALARJAKOV ŠILJEGMIHAEL BORNA BJELIŠ i ANTE CRNJAC.

Na završnici Državnoga prvenstva mladi su šahisti odigrali 6 kola prema švicarskom sustavu natjecanja. U posljednjem kolu izgubili su od Splićana te time propustili priliku za ulazak u samo finale. Osvojenim 9. mjestom šahisti su ostvarili dobar rezultat i zapažen nastup.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo mladim šahistima i njihovim voditeljima na uspjehu!

GALA HOME 740px

OBILJEŽAVANJE 30. GODIŠNJICE POGIBELJI HRVATSKOG BRANITELJA

Memorijalni biciklistički maraton “Ivica Prusac – Juma”

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U spomen na tridesetu godišnjicu pogibelji našeg branitelja Ivice Prusca-Jume, BK Relaks organizira 28.5. biciklistički maraton koji starta u 9:15 h s Trga kralja Tomislava.

Jedan od ciljeva im je dolazak ka Spomeniku poginulim braniteljima u Bagalovićima. Ondje će u 10:00 h zajedno s predstavnicima branitelja i vlasti odati počast Ivici, ali i svim ostalima iz doline Neretve koji su položili svoj život za Lijepu Našu.

Nakon počasti, slijedi ostatak vožnje po “Dolini” i zaokruživanje ovog memorijalnog maratona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije