Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

‘Ruska tribina’ upisala pobjedu, slijede ekipe ‘Odvezeš ga u lov i ĐM’ i ‘Projekat X’

Objavljeno prije

Pobjednik Delta kviza 29/2019 sa 100,5 bodova je Ruska tribina, te su dobili piće od motela Delta i poklon bonove za Amadeus, Ploče. Drugo mjesto je sa 92,5 bodova zauzela ekipa Odvezeš ga u lov i ĐM, a dobili su jumbo pizzu od opuzenskog fast fooda Ljiljana i turu pića od motela Delta.

Samo pola boda manje je upisala ekipa Projekat X, te im je pripao poklon paket sladoleda Carmel Ice. Po drugi put zaredom su poklon ulaznice za metkovsko kino Pobjeda, za četvrto mjesto zaslužili Jadno selo bez glavara. U kategoriji lakiluzer za sedmo mjesto, tura pića je pripala ekipi No Hi Pasu.

Sljedeći Delta kviz 30/2019 igra se u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije