Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

NERETVANSKI PUB KVIZ

‘Ruska tribina’ upisala pobjedu, slijede ekipe ‘Odvezeš ga u lov i ĐM’ i ‘Projekat X’

Objavljeno prije

Pobjednik Delta kviza 29/2019 sa 100,5 bodova je Ruska tribina, te su dobili piće od motela Delta i poklon bonove za Amadeus, Ploče. Drugo mjesto je sa 92,5 bodova zauzela ekipa Odvezeš ga u lov i ĐM, a dobili su jumbo pizzu od opuzenskog fast fooda Ljiljana i turu pića od motela Delta.

Samo pola boda manje je upisala ekipa Projekat X, te im je pripao poklon paket sladoleda Carmel Ice. Po drugi put zaredom su poklon ulaznice za metkovsko kino Pobjeda, za četvrto mjesto zaslužili Jadno selo bez glavara. U kategoriji lakiluzer za sedmo mjesto, tura pića je pripala ekipi No Hi Pasu.

Sljedeći Delta kviz 30/2019 igra se u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

57 novih slučajeva zaraze koronavirusom, četiri osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o 26 osoba muškog spola i 31 osobi ženskog spola: 31 iz Dubrovnika, osam iz Korčule, četiri iz Konavala, Metkovića, Ploča i Župe dubrovačke te jednoj iz Stona i Zažablja.

Izliječeno je 90 osoba: 42 iz Dubrovnika, 14 iz Konavala, sedam iz Metkovića, pet iz Župe dubrovačke, četiri iz Korčule i Vele Luke, tri iz Orebića i Ploča, dvije iz Kule Norinske i Stona te jedna iz Blata, Smokvice, Zažablja i s Lastova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 580 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 173 634 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 45 osoba pozitivnih na koronavirus, šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalazi se na respiratoru.

U samoizolaciji je 671 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 985 slučajeva kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije