Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

‘Ruska tribina’ upisala pobjedu, slijede ekipe ‘Odvezeš ga u lov i ĐM’ i ‘Projekat X’

Objavljeno prije

Pobjednik Delta kviza 29/2019 sa 100,5 bodova je Ruska tribina, te su dobili piće od motela Delta i poklon bonove za Amadeus, Ploče. Drugo mjesto je sa 92,5 bodova zauzela ekipa Odvezeš ga u lov i ĐM, a dobili su jumbo pizzu od opuzenskog fast fooda Ljiljana i turu pića od motela Delta.

Samo pola boda manje je upisala ekipa Projekat X, te im je pripao poklon paket sladoleda Carmel Ice. Po drugi put zaredom su poklon ulaznice za metkovsko kino Pobjeda, za četvrto mjesto zaslužili Jadno selo bez glavara. U kategoriji lakiluzer za sedmo mjesto, tura pića je pripala ekipi No Hi Pasu.

Sljedeći Delta kviz 30/2019 igra se u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat.

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije