Ostanimo u kontaktu

UDRUGA SUNCE MOJE MALO

Ruka pomoći neretvanskoj djeci u iznosu od 165.770 kuna

Objavljeno prije

Osnovnoškolci

Na temelju provedenog poziva za prijavu projekata usmjerenih borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti u okviru raspoloživih sredstava Državnoga proračuna za 2015. godinu s pozicija Ministarstva socijalne politike i mladih i Odluke o raspodjeli sredstava za financiranje socijalno ugroženih obitelji iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske i dijela prihoda igara na sreću za 2015.godinu, nositelju udruzi Sunce moje malo je odobren iznos od 165.770,00 kuna za financijsku potporu projekta ‘Ruka pomoći za neretvansku djecu’. Partneri u projektu su OŠ Opuzen, Humanitarna zaklada ‘Iva Petrušić’ iz Metkovića, Centar za socijalnu skrb Metković, te udruga Chrobatia iz Opuzena kao suradnik u projektu. Kroz ovaj projekt će biti omogućeno financiranje nabave školskog pribora, ostalih životnih potrepština za djecu, te nabava obuće. Odobrena sredstva će se Udruzi Sunce moje malo isplatiti u dva obroka, svaki po 82.885,00 kn, s tim da će se prvo financirati nabava školskog pribora i osnovnih životnih potrepština, a onda i topla, zimska obuća. Projektna sredstva su namijenjena za 200 djece koja pohađaju osnovnu školu s područja gradova Opuzena, Metkovića i Ploča, te okolnih općina. Roditelji će biti obaviješteni početkom školske godine od strane učitelja i razrednika.

Za sve podrobnije informacije molimo kontaktirati Laru Šiljeg iz udruge Sunce moje malo na e-mail: udrugasuncemojemalo@gmail.com.

Lara Šiljeg, predsjednica
Udruga Sunce moje malo

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije