Ostanimo u kontaktu

ZAJEDNICA UDRUGA RODITELJA POGINULIH BRANITELJA U METKOVIĆU

Roditelji poginulih branitelja i gradonačelnik Dalibor Milan položili vijence pred Spomenikom braniteljima

Objavljeno prije

Polaganje vijenaca (27)

Danas se u 8:30 u hotelu Narona održao sastanak gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana i njegovih suradnika s podpredsjednikom Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, Nikom Vukovićem, i članovima zajednice, nakon čega su s članovima Udruge roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja iz grada Metkovića i braniteljskih udruga iz Metkovića položili vijence i zapalili svijeće pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu Kralja Tomislava.

Niko Vuković, koji je u Metković stigao u ime predsjednice Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, Lucije Kober, predsjednik je i Udruge poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Dubrovnika te kaže da je Metković jedno od mjesta koje su predstavnici udruga iz cijele Hrvatske odlučili posjetiti.

– Hrvatska zajednica udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, koja broji oko 50 udruga, svake godine ima po tri zajednička programa, a ovo je jedan od njih. Ove godine smo odlučili doći baš ovdje i posjetiti i Međugorje i druga mjesta na ovome području, a ovdje su samo predsjednici udruga. Jedan smo program već ostvarili, ovo je drugi program, treći program bit će za otprilike mjesec dana na nekom drugom mjestu. Ne zna se točno, ali ćemo i taj program zajednički provesti – rekao je Vukovć.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije