Ostanimo u kontaktu

FOTO-KOMENTAR

Roda se nakratko odmorila u Krvavcu

Objavljeno prije

Foto: Alen Liković

30 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

Tokić i Auto Agent darovali Leptiriće i Srednju strukovnu školu Metković sa poklonom od 10 tisuća kuna

Objavljeno prije

Povodom 30 godina kompanije za prodaju autodijelova Tokić d.o.o., u suradnji sa svojim franšiznim partnerima diljem Hrvatske odlučio je ove godine donirati 30 udruga i strukovnih škola na području Hrvatske. U Metkoviću je to učinila preko svog partnera, tvrtke AutoAgent d.o.o., te sa po 10.000,00 kuna darovala Udrugu Leptirići i Srednju strukovnu školu Metković.

Tim povodom ispred Auto Agent d.o.o.Mile Bebić nam je rekao:

– Mogu reći da sam izuzetno zadovoljan i ponosan što su u Metković došle dvije donacije i evo ovim putem bi naglasio da nakon ovoga mi očekujemo s obrtničkom školom u Metkoviću jedan početak suradnje s našim edukacijskim centrom koji već to provodi po cijeloj Hrvatskoj, a cilj bi bio da izađu novi autoelektričari i automehaničari koji će moći pratiti nove tehnologije i osigurati da se na našim prostorima i u budućnosti mogu vršiti popravci svih vozila, – rekao je Bebić.

Ravnatelj Srednje škole Metković, Mario Obradović je rekao.

Zahvalio bi se na ovoj donaciji. Ono što mene raduje jeste ta sinergija između poslodavaca i strukovnih škola gdje će mo mi ova sredstva iskoristiti za kupnju auto dijagnostike za automehaničare, i važna je ta sinergija da bi uspjeli educirati naše automehaničare i ostale strukovne profile koji će sutra biti pokretač novih proizvoda i novog samog razvitka naše države, – rekao je ravnatelj Obradović te naglasio da je ovo početak jedne uspješne suradnje.

Ispred Udruge Leptirići, predsjednik Mario Jurković se također zahvalio tvrtki Tokić d.o.o. koja je preko svojih metkovskih partnera AutoAgent d.o.o. odabrala njihovu udrugu i donirala 10 tisuća kuna, koje će u ovo blagdansko vrijeme zasigurno razveseliti sve njihove članove.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije