Ostanimo u kontaktu

LJETNA OAZA ZA ODMOR DUŠE I TIJELA

Rock grupa ‘Stonsi’ večeras u ljetnom klubu ‘Žoga beach bar’, mjesto gdje će svi hedonisti doći na svoje!

Objavljeno prije

Ljetni klub ‘Žoga beach bar’ poziva sve zaljubljenike u rock i pop glazbu da im se večeras od 21 sat pridruže na nastupu Rock grupa ‘Stonsi’ i uživaju u bogatoj ponudi hrane, pića i koktela, u hedonistickom ambijentu i netaknutoj prirodi.

Žoga beach bar

Za one koji ne znaju ‘Zoga beach bar’ se nalazi u srcu mjesta Trebižat, na istoimenoj rijeci, koji su mnogobrojni gosti već okarakterizirali kao raj na zemlji i mjesto gdje će svi hedonisti doći na svoje!

Preko dana ovaj ljetni klub je prava oaza za odmor duše i tijela! Na ogromnoj površini kroz koju protiču čak četiri rukavca rijeke Trebižat, svatko će pronaći nešto za sebe!

Oni željni odmora i privatnosti mogu uživati u udobnim separeima, oni željni sporta mogu uživati u odbojci na pijesku i malom nogometu, a pristup čistoj rijeci za plivanje dostupan je na svakom koraku!

Tijekom cijelog dana u oazi netaknutog bisera rijeke Trebižat uživat ćete uz DJ program, a u večernjim satima ‘Žoga Beach Bar’ pretvara se u mjesto za uživanje s ekipom i rashlađivanje u vrućim ljetnim noćima. Vlasnici su se svojski potrudili da svi gosti koji dođu kod njih uživaju u bogatom sadržaju.

Ovog ljeta u ovoj zelenoj oazi posjetitelje očekuje pregršt zanimljivih događaja. Od utorka navečer kreću i svirke uživo, pa ćete tako uz glazbu moći uživati u ambijentalnim zvucima prirode.

– Odmaknite se od svakodnevnih navika, izaberite svoje mjesto u našem objektu te uživajte u raznovrsnoj ponudi jela, pića i glazbe, – poručuju iz Žoga Beach Bar-a.

Ulaz na party i večerašnji koncert je besplatan!

Rezervacije loungeva, kao i više informacija o događajima i samom mjestu možete pronaći na Facebook stranici ‘Žoga Beach Bar’, Instagram profilu ‘Žoga Beach Bar’, a upute kako doći do ove oaze otkrijte klikom na google maps.

 

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Nastavljaju se besplatna motivacijska virtualna predavanja na temu ‘Kako uspjeti u Post-Covid vremenu’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira seriju besplatnih motivacijskih virtualnih predavanja na temu “Kako uspjeti u Post-Covid vremenu“.

Nakon prvog predavanja, „Izazovi digitalne transformacije“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje na temu “Izazovi vođenja u doba krize” koje će se održati u četvrtak, 28. siječnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

Kroz predavanje predavača prof. dr. Velimira Sriće, obradit će se teme:

  • upoznavanje s temeljnim vještinama vođenja;
  • leadership “prema unutra” – rad na sebi; leadership “prema van” – rad sa svojim timom;
  • situacijsko (Situational Leadership); uslužno (Servant Leadership); principijelno (Principle-Centered Leadership);
  • analiza primjera, teorija i pristupa uspješnih vođa.

O predavaču

Predavač je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini. Jedan je od pionira promicanja razvoja kreativnosti u Hrvatskoj i ekspert Svjetske banke za Change Management.

Prof. dr. Velimir Srića završio je Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Bio je Jedan od osnivača Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Počasni je član HHO i hrvatskog ogranka Rimskog kluba. ​Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije