Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

GRAD METKOVIĆ

Rješavanje problematike odvodnje u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Zagrebačka ulica

Nakon prošlogodišnje sanacije Zagrebačke ulice na najkritičnijem predjelu što se tiče problematike oborinske odvodnje, upravo su u tijeku radovi na sanaciji malo sjevernije, točnije ispred crkve Svetog Nikole.

Vođeni činjenicom da je oborinska odvodnja jedan od velikih problema cijelog Metkovića, u tijeku je izrada projektne dokumentacije odvodnje u ulicama Zagrebačka, Matije Gupca i Eugena Kvaternika. Budući da nakon izrade projektne dokumentacije treba ishodovat sve potrebne dozvole što iziskuje određeni vremenski period, žurno smo pristupili sanaciji ovog problema koji nije konačno rješenje. U obuhvatu zahvata je 100 metara cjevovoda i 7 šahtova.

Obećano-učinjeno!

Tekst/foto: Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije