Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Riješeno pitanje manjka ginekologa, od danas na ginekologiji i dr. Bubica

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković

Na manjak ginekologa u Domu zdravlja Metković ovih dana reagirale su pacijentice koje su smatrale da doktor Živko Matuško zbog svojih političkih obaveza na mjestu načelnika Općine Neum ne stiže sam obavljati dužnost ginekologa u Metkoviću. Zbog toga će u Domu zdravlja, na pola radnog vremena, ponovno početi raditi umirovljeni doktor Ahmet Bubica.

Ravnatelj Doma zdravlja, Mihovil Štimac, kazao je da dr. Matuško izvršava sve svoje radne obaveze na mjestu ginekologa. Štimac je, ipak, kazao da Metković ima manjak ginekologa te da će zaposlenje dr. Bubice na pola radnog vremena umanjiti problem dok se u Metković ne vrati ginekologinja koja je trenutno na specijalizaciji.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Danas je s radom započinje doktor Bubica kako bismo pokrili ono što doktor Matuško ne može, tako da ćemo zasad ipak imati dva ginekologa. On je 26. siječnja otišao u mirovinu i nismo ga mogli zaposliti prije nego što mu se riješi mirovinski status. Riječ je o deficitarnom zanimanju pa se mogu zaposltiti ljudi iz mirovine. Tako je tu već doktor Jeramaz koji pokriva rodilište, a za potrebe primarne ginekologije, Bubica će biti tu na dispoziciji do povratka doktorice sa specijalizacije. Međutim, zakonski njemu nije dopušteno više od pola radnog vremena, tako da će on raditi skraćeno, četiri sata, – rekao je Štimac te pohvalio doktora Matuška kako uz sve druge obaveze ipak stigne i održava cijelu priču u Metkoviću.

Budući da se ne radi o dugoročnom rješenju, Štimac je kazao i da će rado zaposliti još jednog ginelologa te bi se time trebao riješiti problem nedostatka ginekologa u Metkoviću.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije