Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Riješeno pitanje dječjeg fizioterapeuta u Metkoviću

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković

Zadovoljstvo mi je izvijestiti da je DZ Metković danas potpisao Ugovor o suradnji sa educiranom osobom, prvostupnicom fizioterapije za potrebe rehabilitacije djece sa neurorazvojnim smetnjama, gospođom Jelenom Dragović.

Nakon odobrenja resornog Ministarstva, kojem ovom prilikom iskreno zahvaljujem, stekli su se preduvjeti za ostvarivanje suradnje, koja će se, nadamo se trajati do završetka dodatne edukacije zaposlenika DZ, koja se očekuje u slijedećoj godini sukladno terminima tečajeva neurorazvojne terapije po BOBATHU.

Gospođa Dragović za potrebe DZ po uputnicama i propisanoj terapiji od strane specijalista provodi terapiju kod djece sa neurorazvojnim smetnjama (radi se od 20 propisanih terapija tjedno). Raspored terapija će odrediti gospođa Dragović u dogovoru sa Ustanovom.

Budući da angažman vanjskog suradnika, kao i edukacija troje zaposlenika DZ znatno opterećuje i onako mršav budžet, roditelje molimo da se pridržavaju navedenih rasporeda.

Ovim putem bi se kao ravnatelj želio ispričati djeci i roditeljima koji su proteklih mjeseci bili žrtve medijskih prepucavanja neodgovornih pojedinaca, kojima bi primarni fokus ipak trebao biti usmjeren na zdravlje naše djece, a ne na vlastitu promociju.

Još jednom želim zahvaliti vlasniku DZ – županiji Dubrovačko-neretvanskoj na čelu sa županom gosp. Nikolom Dobroslavićem, koja će i novčano poduprijeti rješenje ovog nametnutog problema, a od Grada Metkovića očekujem bolju suradnju u budućnosti na podržavanju i sufinanciranju povećanog standarda zdravstvene zaštite po uzoru na ostale gradove Lijepe naše.

Ravnatelj DZ Metković
Mihovil Štimac

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije