Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

SUNCOKRET RURALNOG TURIZMA HRVATSKE 2018.

Restoran Lopoč dobio Posebno priznanje za kreativnu neretvansku kuhinju

Objavljeno prije

Restoran Lopoč, Zlatni suncokret

Prošlog tjedna svečanom dodjelom nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske 2018., u zagrebačkom hotelu Esplanade završena je akcija ocjenjivanja najboljih programa i projekata u ruralnom turizmu. Među ukupno 150 prijavljenih iz 18 hrvatskih županija, Restoran Lopoč, obitelji Dragović iz Momića (Kula Norinska), dobio je Posebno priznanje za kreativnu neretvansku kuhinju u kategoriji Tradicijska ruralna gastronomija.

Restoran Lopoč, Zlatni suncokret

Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma.

Restoran Lopoč, Zlatni suncokret

Napomenimo, da je uz ‘Zlatnu naranču‘ ruralnog turizma, ‘Zlatni suncokret‘ druga po redu nagrada u 2018. godini koju je Restoran Lopoč dobio za promociju Neretve i neretvanske gastronomije.

Restoran Lopoč, Zlatni suncokret

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ODRŽAVANJE POLJSKIH PUTEVA

Gradonačelnik Milan: ‘Krenuli smo s uređenjem poljskih puteva za naše poljoprivrednike’

Objavljeno prije

I ove, kao i u protekle tri godine krenuli smo s uređenjem poljskih puteva, objavio je gradonačelnik Dalibor Milan te istaknuo:

– Tijekom ovog mjeseca uredit ćemo sve poljske puteve u nadležnosti Grada Metkovića, dok Hrvatske vode također sređuju poljske puteve u svojoj nadležnosti. Jedan dio poljskih puteva ćemo ove godine i asfaltirati, a s čime ćemo nastaviti i sljedećih godina.

Sljedećih dana bit će još dobrih vijesti za metkovske poljoprivrednike, – najavio je Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije