Ostanimo u kontaktu

VETERANI 4. GBR

Rekreativno druženje u Borovcima

Objavljeno prije

4gbr-boćanje-2

Jučer su u okviru sportsko-rekreacijskih aktivnosti članovi Udruge Veterana 4. gardijske brigade, podružnica za Dubrovačko-neretvansku županiju, u Borovcima organizirali turnir u bućama.

U nadasve ugodnoj i sportskoj atmosferi, u konkurenciji od deset timova najbolje su se istaknuli Mladen Kežić, Stanislav Krstičević, Hrvoje Dropulić i Čarapina. Drugo mjesto zauzeli su Nikša Krstičević, Ante Marević i Željko Čarapina, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Vrgorca; Bori Miličeviću, Mili i Tonći Radalju i Draganu Tolju. Trima najboljim ekipama pripali su prigodni  pokali.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije