Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UOSI 'PRIJATELJ'

Ravnateljica Zaklade ‘Hrvatska za djecu’ Renata Gubić posjetila Udrugu ‘Prijatelj’

Objavljeno prije

42780484_2319801538035906_1610826453572648960_n

Naš projekt kojeg provodimo u partnerstvu sa udrugom Djeca Pelješca, a koji nosi naziv Prijatelji za djecu Pelješca sufinanciran je donacijom Zaklade Hrvatska za djecu.

Doniranim sredstvima kupili smo neurofeedback uređaj te sada naše dvije terapeutkinje dva puta tjedno pružaju usluge u osnovnim školama u Trpnju i Janjini.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Provodeći redovni nadzor nad provođenjem projekata kojima su donirana sredstva jučer je našu udrugu posjetila gospođa Renata Gubić, ravnateljica zaklade sa suradnicima.

Uvažene goste upoznali smo sa aktivnostima koje smo do sada proveli provodeći projekt, kao i sa aktivnostima koje obavljamo doniranim sredstvima koja su nam odobrena na lokalnom, regionalnom i državnom nivou. Posebno smo istaknuli zadovoljstvo roditelja na Pelješcu doniranim sredstvima budući sada sa svojom djecom ne moraju na terapije putovati do Dubrovnika ili Metkovića. Dovedimo terapije djeci!

Tekst/foto: UOSI Prijatelj / Facebook

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije