Ostanimo u kontaktu

PROGRAMI STEPA I E-DUTEKE

Rasprava o izazovima projektnog izvještavanja

Objavljeno prije

projekti

Program STEP (Udruga MI iz Splita i DEŠA – Dubrovnik) će u Galeriji Gradskog kulturnog središta Metković, danas, 8. lipnja u 17.00 sati, održati raspravu o Izazovima projektnog izvještavanja. Imati ćemo mogućnost iznijeti probleme sa kojima se susrećemo prilikom izrade izvještaja donatorima. U raspravi će sudjelovati Slobodan Škopelja, Nives Ivelja, Jany Hansal, …

Planirano trajanje rasprave je do 19:00 h, a nakon toga do 20:00 h će kolegice iz udruge Chrobatia i Dubrovačka naranča održati predavanje na temu „Zapošljavanje i samozapošljavanje putem projekata financiranih iz nacionalnih fondova“ i „Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda“ u sklopu projekta E-DUTEKA.

S obzirom na vaša znanja i iskustva u provedbi projekata, te na kvalitetne inpute kojima možete doprinijeti raspravi molimo vas da nam se pridružite.

Svakako molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na mail dunaranca@gmail.com ili desa@du.t-com.hr

Nastavi čitati

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježen je 41 novi slučaj zaraze koronavirusom, od kojih u Metkoviću 15

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 41 novi slučaj zaraze koronavirusom. Riječ je o sedam muških i devet ženskih osoba iz Dubrovnika (njih 13 ima utvrđenu ep. vezu), četiri muške i 11 ženskih osoba iz Metkovića (osam ima utvrđenu ep. vezu), jednoj muškoj i dvije ženske osobe iz Ploča (jedna osoba ima utvrđenu ep. vezu), jednoj muškoj i dvije ženske osobe iz Vela Luke (svima utvrđena ep. veza), jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi iz Stona (utvrđena ep. veza), jednoj ženskoj osobi iz Orebića (utvrđena ep. veza) i jednoj muškoj osobi iz Slivnog (utvrđena ep. veza).

Izliječeno je 15 osoba: sedam iz Dubrovnik, četiri iz Metkovića te po jedna iz Kule Norinske, Ploča, Korčule i Vela Luke.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 11 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađeno je 206 uzoraka, a od početka pandemije analizirana su ukupno 17 584 uzorka.

.U samoizolaciji su 544 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 87 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije