Ostanimo u kontaktu

GRADSKI VODOVOD

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Franje Asiškog privode se kraju

Objavljeno prije

Rekonstrukcija vodovoda, ulica Franje Asiškog

Dijelimo informaciju pristiglu iz gradskog vodovoda, vezanu za izvođenje radova u ulici Franje Asiškog na Kladi. Pristiglu izjavu direktora Metković d.o.o., gospodina Matka Jerkovića prenosimo u potpunosti:

– Danas 19.01.2017.g. počelo se sa asfaltiranjem ulice Franje Asiškog u sklopu izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže u navedenoj ulici. Prvo će se ugraditi bitumenizirani nosivi sloj kolnika mješavinom BNS 22 debljine 6 cm, a nakon završetka tih radova krenuti će se sa ugradnjom asfaltnog habajućeg sloja kolnika AB11 debljine 4 cm. Radovi će se izvoditi u prometnoj traci u kojoj je položen novi vodoopskrbni cjevovod i taj dio ceste će biti u potpunosti saniran. Radovi bi trebali biti dovršeni do sredine slijedećeg tjedna. Završetkom tih asfalterskih radova svi radovi na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže u ulici Franje Asiškog će biti praktično završeni.

Rekonstrukcija vodoopskrbne mreže u ulici Franje Asiškog predstavlja samo dio Projekta naziva: EN.2.1.16. – 0107 „Rekonstrukcija dijela vodoopskrbnog sustava grada Metkovića“, za koji je VODOVOD METKOVIĆ dobio bespovratna EU sredstva u iznosu od 90% Ugovora odnosno cca 2,43 milijuna kuna, a vrijednost kompletnog Ugovora je cca 2,7 milijuna kuna. Ostale ulice u kojima su se izvodili radovi a koje su dio navedenog projekta su: Rekonstrukcija vodoopskrbne mreže u ulici Andrije Kačića Miošića koja je već dovršena prije dva mjeseca i Rekonstrukcija vodoopskrbne mreže u dijelovima ulica Ive Lole Ribara i Ilije Bošnjaka u kojoj su preostali još cestarski radovi odnosno radovi na ugradnji asfalta. Sa tim navedenim preostalim radovima će se započeti početkom slijedećeg tjedna i svi ti radovi će biti dovršeni do 01.02.2017. godine, – tvrdi Jerković.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije