Ostanimo u kontaktu

GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE

Radovi na preuređenju Gradske vijećnice u punom jeku, planirano dovršenje sredinom prosinca

Objavljeno prije

Zgrada politickih stranaka, gradonačelnik Milan

Foto: Facebook Dalibor Milan

Radovi na preuređenju Gradske vijećnice u Zgradi političkih stranaka u punom su jeku. Obnavlja se krovište zgrade, unutrašnji zidovi i podne površine te će se opremiti dvorana u kojoj će uz Gradsku vijećnicu biti i Multimedijalni centar.

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je obišao radove te na svom Facebook-u podijelio:

– Obišao sam radove na preuređenju Gradske vijećnice u Zgradi političkih stranaka. U razgovoru s predstavnikom izvođača radova uvjerio sam se da je dinamika izvođenja radova odlična i da će do sredine prosinca radovi biti gotovi. Projektom je obuhvaćena izmjena krova, izmjena otvora na vijećnici, uređenje dvaju sanitarnih čvorova, uređenje stropa u hodniku, ličilački radovi u hodniku, preuređenje zidova u vijećnici, postavljanje parketa, rekonstrukcija govornice i nabavka novih stolica.

Ukupna vrijednost projekta je 431.067,75 kuna s PDV-om. Sredstva za provođenje ovog projekta su osigurali Grad Metković, Metković razvoj d.o.o., Ustanova za kulturu i sport Metković, Turistička zajednica Grada Metkovića i Hrvatska turistička zajednica.

Radove izvodi tvrtka Kain građenje d.o.o. Metković.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije