Ostanimo u kontaktu

GRADSKI PROJEKTI

Radovi na Energetskoj obnovi gradske sportske dvorane u Metkoviću su u punom jeku

Objavljeno prije

U ovom ozbiljnom vremenu u kojem imamo pandemiju koronavirusa, radovi na Energetskoj obnovi gradske sportske dvorane u Metkoviću su u punom jeku.

– Nakon odrađenog ojačanja rešetke iznad terena, te zamjene krovnih panela, u tijeku su strojarski, elektroinstalaterski, klimatizacijsko-ventilacijski, bravarski i ostali pripremni radovi za nastavak zamjene limova na ovojnici dvorane. Potkonstrukciju za limove očekujemo najkasnije do kraja tjedna, nakon čega slijedi zamjena, – rekao je gradonačelnik Dalibor Milan te pritom istaknuo važnost EU fondova budući da financiranje kapitalnih projekata ni u ovom trenutku nije upitno.

Za projekt Energetska obnova gradske sportske dvorane u Metkoviću Grad Metković dobio je 7,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Jučer je na analizu poslano 20 uzoraka te je 10 od njih negativno, a za preostalih 10 se još čekaju nalazi.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3034 uzoraka.

Broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije