Ostanimo u kontaktu

HERCEGOVINA SE 'OPUSTILA'

Radno vrijeme noćnih klubova do 4 ujutro

Ovog petka svoja vrata nakon dugo vremena otvara Gaudeamus u Posušju, a 4. lipnja zabava će početi i u Dalekoj obali u Mostaru.

Objavljeno prije

Foto Bljesak.info

Radno vrijeme noćnih klubova do 4 ujutro, live nastupi omiljenih pjevača, kratke suknjice i lagane košuljice, moglo bi se pomisliti kako smo u vremenu prije ludog vremena pandemije koronavirusa. Ipak, tu smo, u proljeće 2021. godine, a većina se ponaša kao da je zaista sve završilo.

Podsjetimo, još prije desetak dana u Zapadnohercegovačkoj županiji ukinuta je mjera ograničenog kretanja od 23:00 do 5:00. Tada je, u odluci donesena i odluka da je dozvoljeno do 100 osoba u zatvorenim prostorima ukoliko poštuju epidemiološka ograničenja, ali i veći broj osoba ukoliko Zavod za javno zdravstvo ŽZH da dopuštenje organizatoru.

Uslijedila je Vlada Federacije BiH koja 20. svibnja ukinula policijski sat i dopustila okupljanje na otvorenom do 70, te u zatvorenom do 30 ljudi.

A nakon odluka, uslijedile su organizacije zabava u brojnim noćnim klubovima i kafićima u Hercegovini.

Prošlih vikenda krenulo se opet izlaziti u Golden Cube u Mostaru, Diamond u Ljubuškom, Elements u Tomislavgradu, Vivu u Posušju, Luxe u Livnu, a pravo ludilo tek dolazi.

Ovog petka svoja vrata nakon dugo vremena otvara Gaudeamus u Posušju, a 4. lipnja zabava će početi i u Dalekoj obali u Mostaru.

Piše Bljesak.info

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, 11 iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom (devet utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o sedam osoba muškog spola i devet osoba ženskog spola; 11 iz Metkovića, dvije iz Ploča te po jedna osoba iz Kule Norinske, Slivnog i Smokvice.

U posljednja 24 sata obrađen je 331 uzorak, a od početka pandemije analizirano je ukupno 82 090 uzoraka.

Izliječene su dvije osobe iz Metkovića.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 237 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je pet kršenja mjere samoizolacije, sve na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 834 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije