Ostanimo u kontaktu

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA

Radionica o otkupu poljoprivrednih proizvoda i financiranju projekata braniteljskih zadruga

Objavljeno prije

 poljoprivreda

U galeriji Gradskog kulturnog središta Metković, u četvrtak, 23. studenog, s početkom u 10 sati, održat će se Radionica o provedbi Sporazuma o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano za otkup poljoprivrednih proizvoda i mogućnostima financiranja projekata braniteljskih zadruga sredstvima  fondova EU.

Na radionicu poziva Referalni centar Ministarstva hrvatskih branitelja, a organizira se kako bi se zadruge hrvatskih branitelja, OPG-ovi te drugi zainteresirani građani upoznali s odredbama Sporazuma, uvjetima i načinima na koji Podravka može otkupiti proizvode.

Na radionici će biti prisutni prestavnici Podravke Zlatko Đelekovčan i​ Nikolina Jelović.

Prijedlog sadržaja radnog sastanaka možete pogledati ovdje, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 099 261 0963.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije