Ostanimo u kontaktu

SRETNA NOVA GODINA!

Radimo zajedno, uz razumijevanje i partnerstvo, na uspješnoj novoj 2019.!

Objavljeno prije

nova-godina-new-year

Još jedna godina je iza nas i, s nadom u bolje sutra, okrećemo se onome što nam nosi novih 365 dana. Zaboravimo sve negativno iz prošle godine i usredotočimo se na ono pozitivno i učinimo 2019. dobrom, veselom i uspješnom godinom!

Na tome trebamo raditi ne samo kao pojedinci, već kao zajednica, jer zajedno smo jači! To znači da nam u ovoj novoj godini treba više sloge, razumijevanja i partnerstva. Jedino tako možemo uspjeti i doći do dobrobiti. Dobro zajednici činimo i podržavanjem domaćeg i lokalnog. Kupujmo ono što je nastalo u zajednici kako bismo sačuvali naša radna mjesta i stvarali preduvjete za buduća i učinili sami sebe jačima i stabilnijima.

Neka nam 2019. bude godina puna uspjeha, godina za pamćenje! Pamtimo je po zajedništvu i napretku!

U tom duhu, želimo Vam, uz obilje blagoslova, sretnu 2019. godinu!

Nastavi čitati

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 15 uzoraka, 6 je negativnih, a za 9 se još čekaju rezultati. Dva uzorka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3140 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

S današnjim danom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji više nema osoba u samoizolaciji. Inače, od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije