Ostanimo u kontaktu

OKONČANA DRAMA U OPUZENU

Psihički rastrojen muškarac koji je raznio kuću plinskom bocom i ozlijedio policajca spušten s krova

Objavljeno prije

Foto: Denis Jerković / HANZA MEDIA / Slobodna Dalmacija

Foto: Denis Jerković / HANZA MEDIA / Slobodna Dalmacija

Cjelonoćna drama u Opuzenu okončana je jutros oko pet sati kada je psihički rastrojeni muškarac, (49) koji je raznio kuću plinskom bocom i oštrim kosorom ozlijedio policajca, spušten sa krova.

Muškarac je zadobio opekotine većeg dijela tijela te je upućen na obradu u KBC Split.

Tako je završila trinaestosatna drama koja je uznemirila Opuzen, posebno stanovnike u ulici Put Zlatinovca koji su bili evakuirani iz svojih kuća zbog eksplozije.

Tekst: Stanislav Soldo / Slobodna Dalmacija
Foto: Denis Jerković / HANZA MEDIA

Metković NEWS je na licu mjesta pratio nesretan događaj te više o njemu možete pročitati ovdje.

PP PLOČE

35-godišnjak osumnjičen za tešku krađu dizelskog goriva

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnji muškarac s područja Splitsko-dalmatinske županije počinio kazneno djelo „Teška krađa“ na štetu trgovačkog društva iz Zagreba.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti muškarac u vremenskom razdoblju od 1. svibnja do 7. lipnja ove godine, u više navrata koristeći svoje radno mjesto vozača cisterne, u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, tijekom transporta goriva, uporabom kliješta presjekao plombu i potom pretočio ukupno oko 1700 litara dizelskog goriva u dva plastična tanka za gorivo, svaki zapremine 1000 litara.

Policija je protiv osumnjičenog 35-godišnjeg muškarca nadležnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije