Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA

Prvo mjesto za ekipu ‘Jingle bells’, slijede ‘Ladno točeno’ i ‘Zvončići’

Objavljeno prije

U sinoć održanom MTKvizu u prepunoj Ćakuli, pobjeda, s osvojenih 820 bodova, pripala je ekipi ‘Jingle Bells’. Drugo mjesto je pripalo ekipi ‘Ladno točeno’ s osvojenih 800 bodova, a treće mjesto ‘Zvončićima’ sa 780 bodova.

Zabave, kao i inače, nije nedostajalo, a sinoć su odigrane i tri nove kategorije: Ljepša polovica, Brojke i slova i Tematska zemlja. Najbolje ekipe osvojile su nagrade Narente, Ham-hama, Milana, vinarije Veraja…

Pogledajte galeriju:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije