Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA

Prvo mjesto za ekipu ‘Jingle bells’, slijede ‘Ladno točeno’ i ‘Zvončići’

Objavljeno prije

U sinoć održanom MTKvizu u prepunoj Ćakuli, pobjeda, s osvojenih 820 bodova, pripala je ekipi ‘Jingle Bells’. Drugo mjesto je pripalo ekipi ‘Ladno točeno’ s osvojenih 800 bodova, a treće mjesto ‘Zvončićima’ sa 780 bodova.

Zabave, kao i inače, nije nedostajalo, a sinoć su odigrane i tri nove kategorije: Ljepša polovica, Brojke i slova i Tematska zemlja. Najbolje ekipe osvojile su nagrade Narente, Ham-hama, Milana, vinarije Veraja…

Pogledajte galeriju:

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 15 uzoraka, 6 je negativnih, a za 9 se još čekaju rezultati. Dva uzorka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3140 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

S današnjim danom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji više nema osoba u samoizolaciji. Inače, od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije