Ostanimo u kontaktu

3. LAĐARSKI KUP GRADA ZAGREBA

Prvo mjesto Udruzi lađara Stablina

Objavljeno prije

Foto - UL Stablina

Foto: UL Stablina

Na 3. Lađarskom kupu Grada Zagreba održanom jučer, 26. svibnja, na Jarunu u organizaciji Udruge lađara Neretve, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, prvo je mjesto zauzela Udruga lađara Stablina.

Drugi su Agronauti iz Bjelovara, a treći Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu iz Zagreba.

Na devet kilometara dugoj utrci veslalo je četrnaest ekipa iz doline Neretve i kontinetalne Hrvatske. Na početku programa prisutne je  pozdravio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a nakon utrke lađari su zauzeli sljedeća mjesta:

1. Stablina
2. Argo Bjelovar
3. HZzTM, Transfuzija Zagreb
4. Gospa Karmelska Krvavac
5. Juznjak
6. Salasari Sombor
7. Gusari Komin
8. Sumari Bjelovar
9. Baćina
10. Sv. Ilija Metković
11. Argo2
12. Veterani 4.gbr
13. Jerkovac
14. Karlovačko pivo

Odličja je pobjednicima u ime gradonačelnika Zagreba podijelio Mladen Bušić, drugoplasiranima Irena Jukić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, a trećeplasiranima predsjednik Udruge lađara Neretve Dalibor Obradović.

Nakon utrke podijelile su se i nagrade Neretvanima koji su pomogli u očuvanju ove tradicije, Mladenu Bušiću, Nadi Podnar i Jeleni Đugum.

Pobjednicima iz Stabline čestitamo!

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije