Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Prvo mjesto pripalo ekipi More Lee, slijede Javorov list i Gračani

Objavljeno prije

U trećem kolu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, pobjeda je sa 110 bodova otišla ekipi More Lee, a kao nagradu su zaslužili poklon bon 300 kuna za konzumaciju pića u Cb Luna Ploče.

Drugoplasirana ekipa Javorov list sa 101 bodom dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa Gračani s 98 bodova dobila poklon bon u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa Uhmelji sa 87 bodova će na pizzu i piće u pločanski restoran Fulin, dok će petoplasirana ekipa Nema 7, koja je upisala 85,5 bodova na pizzu i piće u pločanski Fast food Asterix. U kategoriji lakiluzer tura pića za deveto mjesto u poretku otišla je ekipi Eclipse.

Na ovom kvizaškom druženju je sudjelovalo ukupno 11 ekipa, a slijedeći LUNA 4 pub kviz igra se u subotu 19. listopada s početkom u 20 sati.

MJESTO POSEBNOG PIJETETA

Predstavnici Grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Raičem odali počast žrtvi Vukovara

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Raičem posjetili su Vukovara gdje su paljenjem svijeća podno spomen-obilježja na Memorijalnom groblju odali počast žrtavama iz Domovinskog rata.

Vukovar

I U METKOVIĆU VUKOVAR SVIJETLI

Podsjetimo, petnaestu godinu zaredom Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ danas, 18. studenog 2019. će obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara u suradnji s Gimnazijom Metković, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

Prigodni program započinje paljenjem svijeća u periodu od 18.30 – 19,00 h u Gradskom parku Metković. Zbog najavljenog lošeg vremena nastavak prigodnog programa održati će se u Galeriji Gradskog kulturnog središta od 19.00 sati.

Cilj ove akcije je da svijeće koje će se paliti pošalju poruku zajedništva građanima Hrvatske, te pokažu da samo jedno malo upaljeno svijetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Hrvatske, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete, za jedno veliko Hvala! Gradu heroja.

– Pozivamo sve žitelje grada Metkovića i doline Neretve koji su u mogućnosti da se pridruže paljenju svijeća u spomen na Vukovar, pozivaju iz UOSI Prijatelj.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije