Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NOVE LOKACIJE ZA GRADSKE BICIKLE U METKOVIĆU!

Prvih pet čitatelja Nextbike nagrađuje godišnjom pretplatom u vrijednosti od 200 kn

Objavljeno prije

Nextbike sustav javnih bicikala u Metkoviću ovog ljeta broji 4 nove stanice – Gradska uprava, Sportska ulica, Postaja granične policije, Cafe bar Bolero, te sada nudi mogućnost unajmljivanja bicikala na ukupno 6 lokacija.

Osim pojačanja u broju stanica, svi novi i postojeći korisnici moći će besplatno isprobati pogodnosti godišnje pretplate na 30 dana.

Godišnja pretplata uključuje neograničen broj besplatnih vožnji do 30 minuta, a vožnje duže od toga se naplaćuju prema Pay As You Go cjeniku.

Sve što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju (App store trgovina  / Google Play trgovina) – Aktivirati svoj računUnijeti kod METKOVIC20 ili se javiti na info@nextbike.hr za dodatna pitanja.

Prvih pet čitatelja koji se jave na prethodno navedeni mail, Nextbike nagrađuje godišnjom pretplatom u vrijednosti od 200 kn.

SVJEŽA RIBA UTORAK, ČETVRTAK I PETAK

Ribarnica GOF otvorila svoja vrata

Objavljeno prije

‘Preko’ je dobilo svoju ribarnicu. Na maloj tržnici pored podvožnjaka, na križanju Ulice Zrinskih i Frankopana sa Ulicom Put Narone, u novouređenom objektu svoja vrata jutros je otvorila Ribarnica GOF.

Ribarnica će raditi svakim danom, dok svježa riba pristiže svakog utorka, četvrtka i petka, a mušule, kamenice i brbavice po narudžbi.

Svakako novitet ove ribarnice je i dostava koja će se obavljati po narudžbi na području cijele doline Neretve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije