Ostanimo u kontaktu

CIKLOTURIZAM U NERETVI

Prva tematska cikloturistička konferencija u Hrvatskoj održat će se u Metkoviću

Objavljeno prije

“Ponosno ističem da će se dani cikloturizma i prva tematska cikloturistička konferencija u Hrvatskoj održati u Metkoviću u periodu od 15. – 17. 05. 2019. godine.” – na svom Facebook profilu objavio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Gradonačelnikovu objavu prenosimo u cijelosti:

[CIKLOTURIZAM U NERETVI]
Naši napori za razvoj cikloturizma u Metkoviću i dolini Neretve prepoznati su na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Ponosno ističem da će se dani cikloturizma i prva tematska cikloturistička konferencija u Hrvatskoj održati u Metkoviću u periodu od 15. – 17. 05. 2019. godine. Dođite u Metković i otkrijte da dolina Neretve ima savršene uvjete za razvoj pustolovnog i aktivnog turizma! http://www.danicikloturizma.hr/

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

U petak na Trgu kralja Tomislava sudjelujte na prezentaciji aktivnosti koje provodi PP Metković na suzbijanju alkohola i droga

Objavljeno prije

Iz PU Dubrovačko-neretvanske pozivaju sve zainteresirane građane da im se u petak, 22. studenoga, pridruže na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću gdje će imati priliku vidjeti aktivnosti koje poduzimaju policijski službenici Policijske postaje Metković na suzbijanju alkohola i droge.

Osim promidžbenih letaka u kojima su sadržani korisni savjeti, policijski će službenici prezentirati opremu koju koriste za otkrivanje droga kao i način na koji provode testiranje vozača na prisutnost droga i alkohola.

Svi zainteresirani građani policijski info pult i spomenutu opremu mogu razgledati od 10 sati na dalje.

Podsjećamo još jednom da od 15. studenoga do 15. prosinca traje Mjesec borbe protiv ovisnosti tijekom kojeg policija, osim pojačanog represivnog djelovanja, brojnim preventivnim aktivnostima želi upozoriti građane, posebice one mlađe naraštaje, o štetnim utjecajima ovisnosti.

                                        Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije