Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Prva generacija Učilice najavila pohod na fakultete! Last minute ciklus za kampanjce!

Objavljeno prije

Učilica Metković odlučila je nagraditi prvu generaciju polaznika majicama Učilice mjesec dana pred početak državne mature i najavljuje Last minute ciklus priprema krajem svibnja.

Marljivi maturanti već par mjeseci svaki vikend pohađaju redovne pripreme iz svih obaveznih predmeta u Učilici te je preostalo još mjesec dana priprema iz istih. Trenutno je paralelno u tijeku i proljetni ciklus priprema, koji pohađaju maturanti koji se nisu stigli upisati u redovni ciklus. Pri svladavanju zahtjevnog gradiva, maturantima su na usluzi mladi, stručni i ambiciozni profesori.

Katarina Kmezić, Anto Dodik, Judita Mustapić

Marija Tomić Veraja, Anto Dodik

Učilica je već prepoznat projekt, kako u Metkoviću, tako i u ostatku doline Neretve. Prva generacija polaznika broji blizu 50 maturanata, iz Metkovića, Ploča, Opuzena, Neuma, Čapljine te Ljubuškog. Taj broj bi mogao znatno narasti kada se pripremama pridruže kampanjci u Last minute ciklusu koji slijedi kad maturantima završi nastava.

Kako doznajemo, Last minute ciklus počinje 27. svibnja, odmah tjedan nakon završetka nastave, a namijenjen je za kampanjce te za one koji imaju potrebu utvrditi i ponoviti gradivo tik pred samu maturu.

Martina Tomić

Last minute ciklus će za mnoge maturante biti spas u zadnji čas, jer će osim obaveznih predmeta moći upisati i ponoviti sve izborne predmete koji su dodatna ulaznica za mnoge fakultete. Tu su fizika, kemija, biologija, psihologija te politika i gospodarstvo.

Učilica Metković

Opširnije informacije o Last minute ciklusu možete pronaći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila ucilica.mtk@gmail.com ili mobitela 099 66 76 838.

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije