Ostanimo u kontaktu

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Prva generacija Učilice najavila pohod na fakultete! Last minute ciklus za kampanjce!

Objavljeno prije

Učilica Metković odlučila je nagraditi prvu generaciju polaznika majicama Učilice mjesec dana pred početak državne mature i najavljuje Last minute ciklus priprema krajem svibnja.

Marljivi maturanti već par mjeseci svaki vikend pohađaju redovne pripreme iz svih obaveznih predmeta u Učilici te je preostalo još mjesec dana priprema iz istih. Trenutno je paralelno u tijeku i proljetni ciklus priprema, koji pohađaju maturanti koji se nisu stigli upisati u redovni ciklus. Pri svladavanju zahtjevnog gradiva, maturantima su na usluzi mladi, stručni i ambiciozni profesori.

Katarina Kmezić, Anto Dodik, Judita Mustapić

Marija Tomić Veraja, Anto Dodik

Učilica je već prepoznat projekt, kako u Metkoviću, tako i u ostatku doline Neretve. Prva generacija polaznika broji blizu 50 maturanata, iz Metkovića, Ploča, Opuzena, Neuma, Čapljine te Ljubuškog. Taj broj bi mogao znatno narasti kada se pripremama pridruže kampanjci u Last minute ciklusu koji slijedi kad maturantima završi nastava.

Kako doznajemo, Last minute ciklus počinje 27. svibnja, odmah tjedan nakon završetka nastave, a namijenjen je za kampanjce te za one koji imaju potrebu utvrditi i ponoviti gradivo tik pred samu maturu.

Martina Tomić

Last minute ciklus će za mnoge maturante biti spas u zadnji čas, jer će osim obaveznih predmeta moći upisati i ponoviti sve izborne predmete koji su dodatna ulaznica za mnoge fakultete. Tu su fizika, kemija, biologija, psihologija te politika i gospodarstvo.

Učilica Metković

Opširnije informacije o Last minute ciklusu možete pronaći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila ucilica.mtk@gmail.com ili mobitela 099 66 76 838.

GRAD METKOVIĆ

Raspisan javni natječaj/poziv za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu

Objavljeno prije

Grad Metković je objavio Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja/poziva za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu.

Dokument je objavljen na službenim stranicama Grada Metkovića, a možete ga preuzeti na linku ovdje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije